A Biró Büntetésenyhitési Joga

Cover A Biró Büntetésenyhitési Joga
A Biró Büntetésenyhitési Joga
Zsigmond Reichard
The book A Biró Büntetésenyhitési Joga was written by author Here you can read free online of A Biró Büntetésenyhitési Joga book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is A Biró Büntetésenyhitési Joga a good or bad book?
Where can I read A Biró Büntetésenyhitési Joga for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read A Biró Büntetésenyhitési Joga Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book A Biró Büntetésenyhitési Joga
What reading level is A Biró Büntetésenyhitési Joga book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

Itt azt látjuk, hogy a letartózta- tás idejének egy napi növekedése, a mi pedig ekkora tar- tamú letartóztatás esetén csak alig valamivel fokozza a cselekvény büntetendőségét, az enyhe esetekben fél évig terjedhető büntetés különbséget von maga után. Még egy szempontból láthatjuk ez esetben, hogy a törvény az eny- hitési jog korlátolása által a saját elveivel is mennyire ellen- kezésbe jön. A személyes szabadság megsértése esetén a törvény kategóriákat állit fel ugy, hogy mennél hosszabb tartam...ú a letartóztatás, annál nagyobb legyen a büntetés, így a 195. §. szerint, ha a letartóztatás 7 — 15 napig tart, a büntetés (a 92. §-t is számba véve) i frt pénzbüntetés — 2 évi fogház. Ha a letartóztatás 15 — 30 nap, a büntetés i napi fog- ház — 3 évi börtön, azaz mig a maximum lényegesen, addig a minimum alig valamivel növekedett. Ha azonban a letart 'z- tatás 30 — 90 napig tart, akkor a büntetés fél évi börtön — öt évi fegyház, azaz nemcsak a maximum, hanem a minimum is lényegesen növekedett.

What to read after A Biró Büntetésenyhitési Joga?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Zsigmond Reichard to read online
MoreLess
10
Tokens
A Biró Büntetésenyhitési Joga
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest