A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita

Cover A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita
A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita
Simon Fold
The book A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita was written by author Here you can read free online of A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita a good or bad book?
Where can I read A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita
What reading level is A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:


Itt a javaslatnak egy kis tévedését kell constatálnom; a javaslat ugyanis a nyereményes biztosítást facultative adja meg, a vissza- vásárlási biztosítást pedig hasonló módon szabályozza, a minek pedig nincsen értelme, mert a visszavásárlás imperative, kötele- zően rendelendő el, különben a facultativ módozat mellett a vál- lalat a visszavásárlást nem köti ki és akkor előáll a mai állapot.
A kisebb egyesületek szabályozása képezi a javaslat egjii fejezetét. Erre vonatkozólag csak annyit kívánok
...megjegyezni, hogy a javaslat ezeket a reálisabb alapokra akarja fektetni az eddigi visszaélések elkerülése végett. Ennek következtében a dolog természeténél fogva kevesebb materiális garantiát követel és az állam felügyeletét is egyszerűsiti ugyan^ de egyébként megfelelő anyagi biztosítékokról gondoskodik.
Az átmeneti intézkedéseknél megjegyezni kívánom, hogy az átmeneti intézkedések szerint az eddig fenálló, működésben lévő biztosítási vállalatok a javaslat szerint megkívánt biztosí- tási tőkét kimutatni nem tartoznak.


What to read after A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Simon Fold to read online
MoreLess
10
Tokens
A Biztositási Magánvállalatokról Szóló Törvénytervezetröl Folytatott Vita
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest