A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései

Cover A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései
A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései
Ferenc Finkey
The book A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései was written by author Here you can read free online of A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései a good or bad book?
Where can I read A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései
What reading level is A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

Hangsúlyozom azonban, hogy nem is magát a végrehajtási költséget sokallom én, vagyis nem a drágaságot hibáztatom e két büntetésben, hanem azt, hogy ez a két bün- tetés semmivel sem biztosítja jobban az elérni kivánt czélt, mint az itthoni börtön s igy a két, legfeljebb egyenlő értékű rendszer kö- zül már a drágaság miatt sem helyeselhetem az előbbit. Azt pedig el nem lehet vitatni, hogyha két egyenlően jó rendszer közül az egyik kézzelfoghatóan kevesebb kiadással jár, az államgaz- daságtani sze...mpont a kevesebb költséggel járót fogja ajánlani.
Úgyde, hogy áll a dolog az elszállítási és az itthoni bör- tönbüntetések közt? Vájjon egyenlően biztositják-e ezek az erköl- csi eredményt, vagy e részben valamelyik előnyösebb a má- siknál ? Ha az utóbbi áll, t. i. valamelyik a büntetés czélját jobban megvalósítja, habozás nélkül azt kell választanunk, még ha tízszer olyan drága lenne is.
A kérdés magva tehát az, mi a transportation és mi a relegation czélja s hogyan biztosítja e czélt ez a két büntetési eszköz?


What to read after A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Ferenc Finkey to read online
MoreLess
10
Tokens
A Börtönügy Jelen állapota és Reformkérdései
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest