A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia

Cover A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia
A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia
Géza Schulhof, Elemér Kármán, Ödön Weiss, Hungary. Kúria
The book A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia was written by author Here you can read free online of A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia a good or bad book?
Where can I read A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia
What reading level is A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

Sz. a törvényt?
Ó nem ! — Ez ellenkezett volna e magas bírói testület al- kotmányszeretetével.
Ott, Ausztriában azt tartják, hogy a védelem jogköre — 174 Digitized by VjOOQ IC 43 valahányszor a törvény nem intézkedik, vádlott jól felfogott érdekében kiterjesztendő. Ezért a már i88í okt 18-án 11023, Sg. 373. sz. a, K semmítőszéki határozat kimondja, hogy — bárha nem rendeli ezt a törvény kifejezetten, — mégis meg- hallgatandó a védő.
Avagy tán Németország, mert ennek perrendje a 70-es évekből sz
...ármazván, ez a kor színvonalán álló felfogással nem bír?
Nem ! A német bp. S32. §-a értelmében, ha az előrelát- hatólag kiszabandó büntetés hat heti szabadságvesztésnél nem lesz súlyosabb, vádlott távollétében megtartható a főtárgyalás, ha lakhelyének nagy távolságára tekintettel ő kéri. Ez ugyan a közvetlenség rovására történik, mert vádlottnak, kit a vádló- val és védővel tudatott határnapon megkeresett bíró haUgat ki, csak jegyzőkönyvbe mondott vallomása olvastatik fel, de volenti ne n fit injuria.


What to read after A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Géza Schulhof, Elemér Kármán, Ödön Weiss, Hungary. Kúria to read online
MoreLess
10
Tokens
A Favor Defensionis Elve és a Kir. Curia
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest