A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében

Cover A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében
A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében
József Pap
The book A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében was written by author Here you can read free online of A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében a good or bad book?
Where can I read A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében
What reading level is A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

27., 77. és 88. art. szerint, ha a gene- rál procureur tudomást szerez arról, hogy jogerősen ítélet ho- zatott, a melyben a bíró túllépte hatáskörét, 3. az 1810. ápril 20. törvény 7. art. szerint, ha nem az előírt számú bírák hozták a határozatot, ha a bírák nem vet* tek részt az egész tárgyalás alatt, ha a nyilvánosság szabályai megsértettek.
4. a code de proeedure civile 504. art. szerint, ellentétes hatá- rozatok esetén.
Az eddigiekben láttuk a jogorvoslatoknak typusait, úgy az írásbeli pern
...él (közös jog), mint a szóbeliségen alapuló pernél (franczia jog). A jogfejlődésénél úgy a külföldön, mint nálunk is döntő befolyással voltak ezen jogorvoslati alakula- tok. Nálunk 1868 óta három teljesen uj és más-más alapelv- ből kiinduló felebbviteli rendszer volt.
Az 1868. évi perrendtartás és az 1881. évi per rendtar- tási novella szabályozta az írásbeliség alapelvein nyugvó per- ben, az 1893. évi aVIII. t.-czikk pedig a szóbeliség alapelvein nyugvó perben a felebbvítelt.


What to read after A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by József Pap to read online
MoreLess
10
Tokens
A Felülvizsgálatról Az Igazaságügyi Bizottság Szövegezésében
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest