A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ...

Cover A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ...
A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ...
Ferenc Nagy, Hungary
The book A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ... was written by author Here you can read free online of A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ... book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ... a good or bad book?
Where can I read A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ... for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ... Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ...
What reading level is A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ... book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

h) pontját, mely szerint csak az első birósági hatá- rozatot helybenhagyó másodbirósági határozat ellen nincs további felfolyamodásnak helye ; holott a jelen szakasz a másodszori felfolyamodást kizárja, tekintet nélkül arra, vájjon a másodbiró- ság az elsőbiróság határozatát helybenhagyta vagy megváltoz- tatta-e?
29. §.
^íinden egyes tagiiak joga van a törvénynyel vagy az alapszabályokkal ellenkező közgyűlési határozat meg- ' semmisitését a közgyűlés megtartásától számított 15 nap alatt a czégj
...egj^zék-biróságnál kérni; fenmaradván kere- seti vagy kifogásolási joga a szövetkezet ellen, ha a tör- vény- vagy alapszabályellenes határozat által jogaiban sérelmet szenved.
A tag kereseti joga a közgyűlés megtartásától szá- mított 3 év alatt elévül.
I. A jelen szakasz által a tagoknak adott azon jog, hogy a törvénynyel vagy az alapszabályokkal ellenkező közgyű- lési határozat megsemmisítését kérelmezhetik, megfelel a keresk.


What to read after A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. T ...?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Ferenc Nagy, Hungary to read online
MoreLess
10
Tokens
A Gazdasági és Ipari Hitelszövetkezetekröl Szóló Törvény (1898. évi Xxiii. ...
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest