A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ...

Cover A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ...
A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ...
Károly Rosenberg
The book A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ... was written by author Here you can read free online of A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ... book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ... a good or bad book?
Where can I read A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ... for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ... Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ...
What reading level is A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ... book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

Ha a rendőri hatóság oly nyomtatványok vagy képes ábrázolatok (títk. 63. §.) utján elkövetett és nem m^gánindítványra üldö- zendő bűncselekményekről értesül, melyen a nyomda megjelölve nincs, vagy mely kül- földön nyomatott s melyről feltehető, hogy arról a kir. ügyészség tudomást nem szerez- hetett, köteles rögtön a rendelkezésére álló legrövidebb utón — lehetőleg távbeszélő vagy express-távírat utján — közölni a kir.
ügyészséggel a kérdéses lap czímét, számát, a közlemény feliratát vagy kezdő
... szavait, a bűncselekményt feltüntető kifejezéseknek összefüggő, szószerinti idézését és ha a szerző ki van tüntetve, annak nevét vagy a nyomdát és végül azt a körülményt is, hogy a közönség részére feladott lapok, illetve a nyomtatványok mikor és mi módon továbbit- tatnak, illetőleg terjesztetnek.
Tekintet nélkül arra, hogy a nyomtatvány bűncselekményt tartalmaz-e, beküldendő a dbyGoogk 193 kir.


What to read after A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ...?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Károly Rosenberg to read online
MoreLess
10
Tokens
A Rendörség Az Uj Bünvádi Perrendtartásban: a Rendöri Hatóságok, a ...
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest