A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ...

Cover A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ...
A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ...
Béla Grünwald
The book A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ... was written by author Here you can read free online of A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ... book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ... a good or bad book?
Where can I read A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ... for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ... Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ...
What reading level is A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ... book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

Tórzskónyvezett kózségekben a szarvasmarhók számára a marbalevelek sárga sziníi ůrlapokon áUíttatnak ki és a tulajdonosok- nál bagyatnak, kík kótelesek azokat gondosan megórízni s az ellen^^rzó vagy felůgyelfí kózegek kivánatára fólmutatní.
122. §. Jelen tórvény életbelépésének napjától számitandó 3 bó alatt a tórzskónyy vezetóje tartozik az addig vezetett tórzskónyv és jegyzékek adataiból, esetleg ezeknek ůj ósszeirás alapján leendó belyes- bítése mellett, az uj tórzskónyvet és nyilvántartásí
...jegyzékeket a jelen utasitás értelmében ósszeállitani.
123. §. A ki marbáját a tórzskónyv vezetónek be nem jelenti, a tórvény 154. §-ának 1) pontja értelmében biintetendS.
Továbbá : a^ a ki a jelen utasítás határozatai ellenére szarvasmarbáját áUandó legeltetésre tórzskónyvvel biró kózség teriiletére marhalevél nélkúl hajtja vagy hajtatja, vagy a ki szarvasmarbáját tórzskónyvvel biró kózségból tóbb napot igénybe vevó fuvarozásra marhalevél nélkůl elbajtja ; 6J a ki a jelen utasítás ellenére szarvasmarbáját bélyegzés végett eló nem álHtja, a ki a bélyegzésbez sziikséges segédlet adását meg- tagadja, végre a ki a marhatórzskónyvvezetót, a tórzskónyvezésnek ellenórzó és vizsgáló kózegeit vizsgálataik foganatosításában akadá- lyozza, annak ezen cselekvését illetve mulasztását az 1879 : XI.


What to read after A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ...?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Béla Grünwald to read online
MoreLess
10
Tokens
A Törvényhatósági Közigazgatás Kézikönyve: Köt. a Közigazgatás és a ...
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest