Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ...

Cover Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ...
Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ...
Károly Bochkor
The book Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ... was written by author Here you can read free online of Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ... book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ... a good or bad book?
Where can I read Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ... for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ... Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ...
What reading level is Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ... book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

P. K.
21. Húsfogijasztási adó alá esik fogyasztás vagy faggyú czél- jából a forgalom számára levágott marhának és még Budapesten minden szárnyasnak és vadnak a húsa. Fizetik, kik húsvágással és húsneművel iparszerüleg foglalkoznak vagy kereskednek, valamint magánosok, kik adómentesen vágott marhának a húsát egészben vagy részben másnak eladják.
Forrás : A bor- és húsfogyasztási adó törvények 1884-iki hivatalos Össze- állítása.
22. Czukorfogyasztási adót kell fizetni a nyers és finomított czukor
... és csokoládé-gyártmány, valamint a czukros gyümölcs minden 100 kilogrammjáért 6 frtot. Fizetik az elárusító, kereskedők, egy- letek, társulatok, czukrászok, kávésok, stb., sőt bizonyos körülmé- nyek között a gyárosok és magánszemélyek is.
Forrás : a törvények hivatalos összeállítása.
23. Borital (fogyasztási) adó tárgya a fogyasztásra szánt min- denféle szőlőlé és bor; Budapesten még a borseprő is. Fizetik a borkereskedők, korcsmárosok, sőt a szőlőbirtokosok is, csak hogy ezek kedvezményben részesülnek.


What to read after Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel ...?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Károly Bochkor to read online
MoreLess
10
Tokens
Az államgazdasági Számtartás Rendszere (Szám- és Könyvviteltan) Tekintettel...
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest