Az Anthropologikus Büntetöjogról

Cover Az Anthropologikus Büntetöjogról
Az Anthropologikus Büntetöjogról
Zsigmond Reichard
The book Az Anthropologikus Büntetöjogról was written by author Here you can read free online of Az Anthropologikus Büntetöjogról book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is Az Anthropologikus Büntetöjogról a good or bad book?
Where can I read Az Anthropologikus Büntetöjogról for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read Az Anthropologikus Büntetöjogról Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book Az Anthropologikus Büntetöjogról
What reading level is Az Anthropologikus Büntetöjogról book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:


Garofalo büntetőrendszerének legjobb gondolata, t. i. hogy ott, a hol reparatio lehetséges, egyéb büntetés felesleges, szin- tén nem függ össze az ő rendszerének alapelvével és szintén bizo- nyos homályos igazságossági és czélszerűségi érzetből származik.
Garofalo kiinduló pontja ugyanis egységes, t. i. az, hogy a bűn- cselekvény a becsületesség és szánalom átlagos fokának megsér- tése. Ebből az elvből kiindulva a büntetőrendszernek is csak egységes elvéhez lehet eljutni, nem pedig ahhoz, hogy
...a büntető- rendszer alapelvét a bűncselekvények egyik része tekintetében az eliminatio, a másik része tekintetében a reparatio képezi. Véle- ményem szerint igaz az, hogy a büntetőrendszemek/ két elve van, t. i. az eliminatio és a reparatio, de igaz az is, hogy az elv ezen kettős volta nem a Garofalo büntetőrendszerének egységes alapelvből, hanem a Garofalo és az anthropologikus iskola által elhanyagolt azon igazságból vezethető le, a melyet fentebb tár- gyaltam, hogy t.

What to read after Az Anthropologikus Büntetöjogról?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Zsigmond Reichard to read online
MoreLess
10
Tokens
Az Anthropologikus Büntetöjogról
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest