De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart

Cover De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart
De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart
William Burck
The book De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart was written by author Here you can read free online of De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart a good or bad book?
Where can I read De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart
What reading level is De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

B. B. 20 Sept 1874 No. 3912 (Bijblad No. 2738 III).
Digitized by Google — 74 — Bij een dergelijk gedetailleerd onderzoek zouden de bezwaren, die aan de cultuur yan die dagen in een of ander distriet yerbonden waren aan het licht zijn gekomen. Het zou zijn opgevallen, dat er hier en daar een ongemotiveerd langen tijd werd zoek gebracht b.v. aan het graven van plantkuilen en het maken van doorloopende terrassen. Het zou dadelijk aan 't licht zijn gekomen, dat nu en dan bij gebrek aan behoorlijke
...leiding, tijd en arbeid werd vermorst aan keurige afwerking van de zuiver afgemeten kuilen en terrasranden etc. en ver- lichting zou dan zijn aangebracht door de bevolking er op te wijzen, dat men hetzelfde doel langs eenvoudiger weg kon bereiken.
Thans bij gebrek aan grondige kennis van den toestand en al- licht een weinig te veel het oor leenende aan de verhalen over cultuurdwang, druk en last voor de bevolking, die ons haast zouden doen gelooven, dat den cultuurdienstplichtige geen tijd werd gelaten voor het onderhoud zijner eigen cultures ; alleen lettende op de lasten en niet op de lusten en meer en meer door die eenzijdige berichten in den waan gebracht, dat de betaling in 't geheel niet in verhouding stond tot den aan de cultuur ten koste gelegden arbeid, meende men eene andere richting te moeten uitgaan.


What to read after De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by William Burck to read online
MoreLess
10
Tokens
De Gouvernements-Koffiecultuur Met Betrekking Tot De Volkswelvaart
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest