Paměti Z Mého Žiwota

Cover Paměti Z Mého Žiwota
Paměti Z Mého Žiwota
Tomek, Václav Vladivoj, Ritter Von, 1818-1905
The book Paměti Z Mého Žiwota was written by author Here you can read free online of Paměti Z Mého Žiwota book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is Paměti Z Mého Žiwota a good or bad book?
Where can I read Paměti Z Mého Žiwota for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read Paměti Z Mého Žiwota Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book Paměti Z Mého Žiwota
What reading level is Paměti Z Mého Žiwota book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

Od toho chytily nejbližší cha- lupy Ledhujské, a od nich domy w Hořejší ulici, tak že wy- hořely skoro wšecky po obau stranách ulice až na blízko rynku a zároweň též domky na Babím. Mne we V4 na čtwrtau wzbudil spráwce Straube, když již w Hořejší ulici hořelo a oheň se po Babím ku klášteru blížil, we kterém jsem byl na nocleh w po- koji na jižní straně, k ohni práwě obrácené. Z okna w praelatuře hleděli jsme auzkostliwě ke staré škole při Umrlčí ulici, zdali též nechytí, což hrozilo domům na té... straně rynku. Ale oheň byl tu zastawen, dílem stromy za školau stojícími, hlawně wšak pilností hasičů se stříkačkami, takže další nebezpečí minulo asi w 6 hodin ráno.
Zůstali jsme ten den přes poledne w Polici, a za námi před polednem přijela také Fanynka. Odpoledne we V4 na 5 jsme odjeli. Z Martinkowic jsme dne 1. Října odpoledne s děwčaty a s Fanynkau i P. Hugonem došli do Braumowa, ještě zase na podíwanau.


What to read after Paměti Z Mého Žiwota?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Tomek, Václav Vladivoj, Ritter Von, 1818-1905 to read online
MoreLess
10
Tokens
Paměti Z Mého Žiwota
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest