Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ...

Cover Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ...
Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ...
Pavel Stránský, Česká Akademie Císaře Františka Josefa Pro Vědy, Slovesnost a Umění V Praze
The book Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ... was written by author Here you can read free online of Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ... book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ... a good or bad book?
Where can I read Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ... for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ... Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ...
What reading level is Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ... book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

Aneb proč na snémě, jenž pro vojsko, sem tam na postrach rozestavené nebyl svým pánem,***) ve veřejné sbírce *') Annal. Henr. Steronis. H. Mutius kn. 21. (Letopisec Jindř. Stero, mnich kláštera benedikt. v Altaichu v Bavořích, žil v 13. století; zanechal mimo jiné též vypsání života cis. Rudolfa I. Překlad.) *) Nenaskytl se mi, bohužel, lepŠí způsob, Itterak ze spisu původ- ního přeložiti „titulos videlicet dignitatis dare, quam vitulos reddere".
'•) Goldast. Constit. torno. 3. Fascic. terapori
...s aetate sexta ad ann. 1004 Chron. Boleslavien. cap. 48. Petr. de Andlo de Imp. Rom. lib. 2.
(Petrus de Andlo, doktor práv církevních, kanovník v Kolmaře, slavný učenec století patnáctého. Stránský dovolává se spisu jeho „de imperio román o", t. j. o panství římském. Překlad.) **) Naráží tu Stránský na známá „Akta všech těch věcí, které jsou se mezi Nejjasnějšfin knížetem a pánem Ferdinandem, římským, uherským a českým atd.


What to read after Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ...?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Pavel Stránský, Česká Akademie Císaře Františka Josefa Pro Vědy, Slovesnost a Umění V Praze to read online
MoreLess
10
Tokens
Poopravené a Rozmnožené Vypsání Vsi Obce Království Českého: Z Latiny ...
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest