Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs

Cover Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs
Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs
Dijk, Is. Van
The book Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs was written by author Here you can read free online of Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs a good or bad book?
Where can I read Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs
What reading level is Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:

Reeds de toevoer van bloed naar de best uit- geruste hersenen is niet onbeperkt, maar ach, het zit niet, niet voornamelijk althans, in het bloed, in het physieke, dit kan alleen een arm materialistisch denken meenen. Zoodra wij bij het onderwijs (gelijkin sommige takken reeds geschiedt), zoodra wij ruimte moeten gaan maken voor rustpoozen , al& mechanisch ingeschoven tusschen de verschillende uren , is er immers de duidelijke aanwijzing dat wi) op een verkeer- den weg zijn. Een normale geest be...hoeft geen rust, als hij maar uitrusten kan, uitrusten mag in een beperkt aan- tal voldragen voorstellingen, voldragen begrippen. Wat wi} helder ons voorstellen , wat wij goed verstaan , komt immers- te liggen aan de zonzijde van het geheugen, watarheen we ons gaarne keeren. Neen, de vermoeienis komt niet, althans niet in de eerste plaats , van een tekort aan bloed , zij komt ook niet van de gevergde inspanning , maar de vermoeienis- komt o.a. van den Sint- Vitusdans , waartoe de hersenen gedwongen worden door een al te uitgebreide stof, die niet rustig kan toegeëigend worden.

What to read after Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onderwijs?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Dijk, Is. Van to read online
MoreLess
10
Tokens
Vota Academica. Overwegingen En Wenschen Op Het Gebied Van Het Hooger Onder...
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest