Z Denníku Bozeny Seidlové

Cover Z Denníku Bozeny Seidlové
The book Z Denníku Bozeny Seidlové was written by author Here you can read free online of Z Denníku Bozeny Seidlové book, rate and share your impressions in comments. If you don't know what to write, just answer the question: Why is Z Denníku Bozeny Seidlové a good or bad book?
Where can I read Z Denníku Bozeny Seidlové for free?
In our eReader you can find the full English version of the book. Read Z Denníku Bozeny Seidlové Online - link to read the book on full screen. Our eReader also allows you to upload and read Pdf, Txt, ePub and fb2 books. In the Mini eReder on the page below you can quickly view all pages of the book - Read Book Z Denníku Bozeny Seidlové
What reading level is Z Denníku Bozeny Seidlové book?
To quickly assess the difficulty of the text, read a short excerpt:


Jsou sokoli a pětisokoli-) Potvrdil vše, co jsem vě- děla o nich, jen dodal, že mají vojáci přísně zaká- záno u sebe je míti; mínil, že budou asi francouz- ského původu.
Vykládal mi také o nových Hašlerových pí- sních. Je prý, to jediná jejich útěcha — zpěv. Jednu z nich mi také zazpíval: "Bílý kvíteček", nejoblí- benější.
Stěžoval si, že na Ukrajině všichni se k nim rakouským vojákům, chovají s nenávistí a že ne- dělají žádného rozdílu mezi Maďarem a Čechem.
"Vždyť jest to tak v pořádku, že vá
...s nenávidí a kde mohou vám škodí; za co by vás měli mít rádi? Takové chování vůči vám. je správné a já bych na jejich místě dělala totéž." "Ale, slečno, my přece nejsme Maďaři!" "Já vím, že ne, ale máte na sobě tyto rakouské šaty; na čele nemáte znaménko, že jste Češi!" "Ale my za to nemůžemje, že nosíme rakous- kou uniformu." — 97 — "Kdybyste chtěli, nemusili byste jí nosit.
Zdejší lid ví, že Čechoslováci, kteří nenávidí Ma- ďarů a Němců, nosí ruskou uniformu a mají červenobílou stužku na čepici.


What to read after Z Denníku Bozeny Seidlové?
You can find similar books in the "Read Also" column, or choose other free books by Seidlová, Bozena. [from Old Catalog] to read online
MoreLess
10
Tokens
Z Denníku Bozeny Seidlové
+Write review

User Reviews:

Write Review:

Guest

Guest